Tamam senden baslayayim ceza kesmeye
Sana hakemin karizmasini bozmaktan dolayi sari kart veriyorum
1 Hafta uslu durursan kart silinebilir
lalique demiş ki:Bakma oyle dedigime, X ne kadar kotu oldugumu yazdi okumadin mi ?
lalique demiş ki: miranda pek ugramiyor birligin temizligini ona yaptiralim:D
Gulaycim yogunsun galiba, patronuna kizginsin galiba da atronun esin degilmiydi?
hippo demiş ki:oooo olmadiki yaa böyle , ferarri uğruna bu turnuvadan vazgeçillirmi cem?
Oysaki ben x ile yapacağınız bir maçın en sıkı taraftarı olacaktım
Gurbetci demiş ki:Nil ben Miranda arkadasi tanimiyorum ki ceza keseyim. Miranda kimsin necisin az kendinden bahset istersen taniyalim biraz seni
miranda demiş ki:Olur tabi bahsedeyim Ben miranda arkadaşlarım kısaca Tuba der.Çiçeği burnunda 20 yaşındayım Gurbetçi değilim Nil'in ısrarlı çağrılarına karşı gelemedim ve üye oldum Ama olmayı isterdim mesela hiç kimsenin uğramadığı bir adada bir ömür gurbetçi olarak yaşayabilirim Lanetli forumda da (turkforum) aynı nickle takılmıştım bilen bilir sanırım Bu kadar yeterli heralde Pekii bende bana ceza verecek kişiyi tanımak istediğimi söylesem çok şey mi istemiş olurum acaba gereğini arz ederim
Gurbetci demiş ki:
Hayir, cok sey istemis olmazsin
Kisaca tanitayim bende kendimi madem. Ben Harun, 28 yasindayim ve aslen Konyali olup dogma büyüme Almanyadayim. Diger forumda Timur.lenk nicki ile cogunlukla Gurbetciler bölümünde yaziyordum ve halen de yaziyorum, eskisi kadar cok olmasa da. Biraz daha detayli bilgiyi kendimiz hakkinda yazdigimiz konudan okuyabilirsin istersen
Sana diger forumda rastlayip rastlamadigimdan emin degilim, ama en azindan burada tanistigimiza memnun oldum
Nil'e de tesekkürler birligimize böyle arkadaslar kazandirdigi icin
lalique demiş ki:Mirosh ne demek sekerim her zaman ama artik utanma burasi da senin sayilir bak harika simlermiz de var
lalique demiş ki:Mirosh ne demek sekerim
X demiş ki:lalique demiş ki:Mirosh ne demek sekerim
Kullanici adinin X olmasi boyle -ish'li -mish'li ekleri de engelliyor.
Mirosh, Hipposh, Fusssya (ona gerek yok, onun -ish'i ortada), Ayush, Lalish (Lolis de olabilir)
X-ish sakat yorumlar dogurabileceginden olmuyor... ne guzel.
X demiş ki:lalique demiş ki:Mirosh ne demek sekerim
Kullanici adinin X olmasi boyle -ish'li -mish'li ekleri de engelliyor.
Mirosh, Hipposh, Fusssya (ona gerek yok, onun -ish'i ortada), Ayush, Lalish (Lolis de olabilir)
X-ish sakat yorumlar dogurabileceginden olmuyor... ne guzel.
lalique demiş ki:
Mirandacigim tavla calisiyormusun? bahaneyle ogren bence